Ajándékutalvány árak:

Az ajándékutalvány kiválasztásának két módja lehet: Választhatsz szeretteidnek egy konkrét masszázsfajtára utalványt, viszont lehetősége van az ajándékozottnak eldönteni, melyik masszázstípust szeretné választani, ebben az esetben csak a percet veszed meg.

Ha Te választod ki az utalványt egy adott masszázsra, annak az ára megegyezik az szolgáltatás árával.

Viszont ha egyedi, tetszőleges utalványt választasz és csak az időtartamot veszed meg, annak egy fix ára van, ami a következő: 

30 perc: 3.000 Ft.-

60 perc: 5.000 Ft.-

90 perc: 6.000 Ft.

Az utalványokat e-mailben tudod megrendelni, amelyben leírod a levelezési címedet, telefonszámodat, az utalványnak a típusát és időtartamát. Visszaigazoló e-mailben pedig elküldöm Neked a számlaszámot és a hozzá tartozó információkat, amire át tudod utalni az összeget. Amennyiben ez megtörtént, aznap postázom is a megrendelt utalványt. Ha személyesen szeretnéd megvásárolni az utalványt, akkor előre egyeztetett időpontban természetesen erre is van lehetőséged, mivel a szalonban nincs állandó recepció, ezért  néha csak masszázsok közötti szünetekben tudom a vásárlót fogadni, ezért fontos az időpont egyeztetés.

ajándékutalványok

A gondoskodás és az egészség a legjobb ajándék szeretteidnek

Rengeteg alkalom van arra, hogy boldog pillanatokat szerezzünk a számunkra fontos embereknek: Névnap, Születésnap, Karácsony, Valentin nap, Anyák napja, Apák napja.

Ajándékozz szeretteidnek fantasztikus élményt, amely megmarad.

A masszázs nem egy tárgy, amit kitehetünk, nem egy olyan dolog, amit lefotózhatunk, vagy amit feltehetünk a polcra, nem tudjuk megmutatni senkinek, de ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, azt meg tudjuk mutatni az egész világnak. Lepd meg a számodra kedves embereket!