Gyakran ismételt kérdések

Csökkenti a stresszt
Megszünteti az alvászavarokat
Méregteleníti szervezetünket
Egyensúlyba hozza a testet és a lelket
Feloldja a letapadt izmokat, izomcsomókat
Fokozza a szervezet anyagcseréjét
Hátfájás, derékfájás, nyakfájás enyhítése, megszüntetése
Sport tevékenységek teljesítményfokozására, izomlazításra, izomerősítésre.
Levertség, fáradtság esetén, a koncentrációs képesség növelésére
A letapadt izmok, beszűkült ízületek fellazítására
Stressz okozta fejfájás panaszok
Általános közérzetjavítás

• Lázas megbetegedésnél
• Súlyos szívproblémák esetében
• Perifériás keringési problémák
pl.: érszűkület, fekély, visszér bántalmak, mélyvénás trombózis
• Leromlott, legyengült egészségügyi állapotban
• Nem kezelt, kiugróan magas vérnyomás
• Bőrbetegségek, bőr-és egyéb fertőzések esetében
• Tüdő és mellhártyás megbetegedéseknél
• Áldott állapotban (ha nem veszélyeztetett, akkor is lágyan: váll, nyak, fej).
• Menstruáció első 3 napja (A masszázs erősebb vérzést okozhat)
• Vérzékenység esetén
• Minden heveny panasznál, ami fájdalommal, duzzanattal jár (pl.: ínszakadások, izom rándulások heveny szakaszai)
• Rosszindulatú daganatos megbetegedések esetén
• Idegrendszeri megbetegedéseknél, epilepsziás betegeknél
• Közvetlenül étkezés után (Minimum két órát érdemes várni utána)
• Alkoholfogyasztás után, illetve alkoholos befolyásoltság alatt
• Sebek, hámhiány

A masszázs alsóneműben történik, így semmire sem lesz szükséged. Nem kell szégyellősnek lenned, ez egy természetes folyamat számomra. A kényelmes megoldásokhoz mindent biztosítok számodra. Zuhanyozni is van lehetőséged, ehhez is biztosítok Neked törölközőt, és mindent, ami kell,  de természetesen sajátot dolgokat is használhatsz. 

Igen, kérlek, ha lehet, pontosan érkezz. Az idő mindkettőnknek nagy kincs. Amennyiben nem tudsz időben érkezni, vagy késel pár percet, természetesen semmi gond, van lehetőség várakozni, viszont arra kérlek, ha előrelátható a késésed, kérlek jelezd nekem, hogy tudjak igazodni a többi vendéghez! Amennyiben nem jelzed a késést, és többet késel, mint 15 perc, az az idő sajnos a Te masszázsod idődből fog elveszni.

Ez mindig problémától függ. Minimum javallat heti 2 alkalom, de igény függő, akár heti 1 alkalom, vagy a havi 3 alkalom is ideális, hogy karban tartsuk testünket, és ezáltal megfelelően működjön.

Arra kérlek, hogy már az időpont foglalásnál jelezd, ha van valami egészségügyi problémád, hiszen vannak olyan esetek, amelyeknél a masszázs sajnos nem megengedett. A gondok elkerülése, és a Te érdekedben kérlek, hogy ezt masszázs előtt is mindig tisztázzuk. Köszönöm!

Szalonomban egyelőre csak készpénzes fizetési lehetőség van. Kérlek próbálj mindig nagyjából annyi összeget adni, amennyibe a szolgáltatás kerül, nagyobb címletekből sajnos nem mindig tudok vissza adni. Későbbiekben tervben van, bankkártyás fizetés lehetősége is. Köszönöm a megértést! 

A masszázs érted van. Minden a Te igényeidhez igazodik. Ha szeretnél csendben relaxálni, és pihenni, közben pedig hallgatni a zenét, a masszázs csendben fog történni. Ha szeretnél közben beszélgetni, vagy bármilyen kérdésed van, akkor így fog történni. Nekem az a fontos, hogy Te a masszázs alatt is kényelmesen és komfortosan érezd magad.

Szalonomban NINCS EROTIKUS ÉS SZEXUÁLIS JELLEGŰ MASSZÁZS!!!

Bármilyen szexuális jellegű fenyegetettség-legyen az akár fizikai vagy verbális fenyegetettség-rendőrségi feljelentést vonhat maga után! Kérlek, ezt tartsd tiszteletben, és ilyen jellegű kérésekkel, NE keress!!! Köszönöm.

Természetesen, kérlek, ezt mindig jelezd felém. Szoktam kérdezni masszázs közben, hogy biztos legyek abban, hogy neked megfelelő-e a masszázs erőssége, de nyugodtan jelezd, ha számodra bármi kényelmetlen! Itt Te vagy az első, hozzád igazítok mindent!

Szeretnélek arra kérni a Te érdekedben, hogy a kezelést megelőző egy órában próbálj meg nem enni, viszont teljesen üres gyomorral se érkezz! Érdemes masszázs előtt 2-3 órával valami könnyű ételt fogyasztani, inni viszont nyugodtan lehet kezelés előtt is és utána is, sőt kezelés után kifejezetten fontos a sok folyadékbevitel, hiszen a kezelés alatt fokozódik az anyagcserénk, viszont a szervezetünk csak akkor tudja kiüríteni a méreganyagokat, ha van mit üríteni! Ezért kérlek, kezelés után fogyassz minél többfolyadékot, lehetőleg szénsavmentes vizet vagy gyógyteát!

Ha bármilyen okból nem megfelelő a már lefoglalt időpontod, kérlek, előtte 24 órával jelezd ezt nekem telefonon vagy sms-ben! Természetesen módosításra is van lehetőséged, szintén 24 órával előtte! Amennyiben lefoglaltad az időpontod, de nem mondod le időben, vagy egyáltalán nem mondod le, és nem jelensz meg, első alkalommal nem von maga után semmit, viszont 2. alkalommal 50%-al drágábban számolom fel a kezelésed árát.

Az idő nagy kincs neked is és nekem is, ezért kérlek, tartsuk tiszteletben egymás idejét!
Köszönöm.